Cybersikkerhed

K-12 Cybersikkerhedsstatistik til støtte for din distriktsfinansieringsfortælling

I de seneste år har K-12 skoledistrikter vedtaget avancerede netværksteknologier for at lette digital læring og gøre læring mere effektiv og effektiv.
Læs mere
Cybersikkerhed

Reaktion på et cyberangreb

At reagere på et cyberangreb er blevet en alt for hyppig opgave for skoledistrikter over hele landet. Som et resultat heraf er cybersikkerhed et ansvar for alle, der er involveret i K-12 uddannelse.
Læs mere
Cybersikkerhed

Hvad lærere og personale bør vide om cybersikkerhed

I en skoledag, hvor der aldrig ser ud til at være tid nok, overser lærere ofte deres roller inden for cybersikkerhed.
Læs mere
Lightspeed Classroom Management™

10 Top Lærer tidsbesparende funktioner i Lightspeed Classroom Management™

Klasseadministrationssoftware giver lærere mulighed for at tilbyde to primære fordele. Indtastning af fuldskærmstilstand giver mulighed for en endnu mere dybdegående visning.
Læs mere
Generativ AI

5 måder at understøtte AI-politiske beslutninger med Lightspeed Systems

Generativ AI har været det hotteste inden for K-12-uddannelsesemner i det meste af det sidste år, og de fleste distrikter er i gang med at træffe AI-politiske beslutninger for at navigere i det opfattede tumultariske farvand...
Læs mere
Lightspeed Classroom Management™

Classroom Management Software og dens betydning i digital læring

Teknologi spiller en voksende rolle i K-12 skoledistrikter, efterhånden som digital læring bliver standarden. Tilsluttede bærbare computere og tablets er i stigende grad normen for elever på alle klassetrin.
Læs mere
Generativ AI

7 Tidsbesparende AI-applikationer til lærere

Kunstig intelligens (AI) har været det hotteste emne blandt undervisere i løbet af det seneste år, siden ChatGPT fik sin mainstream-debut i november sidste år. Giv MagicSchool en chance. Det er sandt, du ved.
Læs mere
Lightspeed Filter™

Filtrering af aktuelle begivenheder for at fremme sikker digital læring

At beskytte børn online kan være en meget skræmmende opgave for forældre og skoler, hvor hver rulle bringer potentialet for en overraskende nyhedsoverskrift eller en viral video.
Læs mere
Lightspeed Alert™

Forståelse af MTSS Tiered Framework

Det har aldrig været let at være barn, og der kan fremføres et overbevisende argument for, at det er lige så svært som nogensinde i dagens teknologi-aktiverede miljø.
Læs mere