Kyberturvallisuus

K-12 kyberturvallisuustilastot tukemaan piirisi rahoituskertomusta

Viime vuosina peruskoulupiirit ovat ottaneet käyttöön kehittyneitä verkkotekniikoita helpottaakseen digitaalista oppimista ja tehdäkseen oppimisesta tehokkaampaa.
Lue lisää
Kyberturvallisuus

Kyberhyökkäykseen vastaaminen

Kyberhyökkäykseen vastaamisesta on tullut aivan liian yleinen tehtävä koulupiireissä eri puolilla maata. Tästä johtuen kyberturvallisuus on kaikkien peruskoulun koulutukseen osallistuvien vastuulla.
Lue lisää
Kyberturvallisuus

Mitä opettajien ja henkilökunnan tulisi tietää kyberturvallisuudesta

Koulupäivänä, jolloin aikaa ei tunnu koskaan olevan tarpeeksi, opettajat usein jättävät huomiotta roolinsa kyberturvallisuudessa.
Lue lisää
Lightspeed Classroom Management™

10 parasta opettajan aikaa säästävää ominaisuutta Lightspeed Classroom Management™:ssä

Luokkahuoneen hallintaohjelmisto antaa opettajille mahdollisuuden tarjota kaksi ensisijaista etua. Koko näytön tilaan siirtyminen mahdollistaa entistä syvemmän näkymän.
Lue lisää
Generatiivinen AI

5 tapaa tukea tekoälypolitiikkaa koskevia päätöksiä Lightspeed Systems:n avulla

Generatiivinen tekoäly on ollut kuumin peruskoulutusaiheista suurimman osan viime vuodesta, ja useimmat piirit ovat tekemässä tekoälypoliittisia päätöksiä navigoidakseen myrskyisillä vesillä...
Lue lisää
Lightspeed Classroom Management™

Luokkahuoneen hallintaohjelmisto ja sen merkitys digitaalisessa oppimisessa

Teknologialla on kasvava rooli peruskoulupiirissä, kun digitaalisesta oppimisesta tulee standardi. Yhdistetyt kannettavat tietokoneet ja tabletit ovat yhä yleisempiä opiskelijoiden normi kaikilla luokkatasoilla.
Lue lisää
Generatiivinen AI

7 aikaa säästävää tekoälysovellusta opettajille

Tekoäly (AI) on ollut kuumin aihe opettajien keskuudessa viimeisen vuoden aikana sen jälkeen, kun ChatGPT teki valtavirran debyyttinsä viime marraskuussa. Kokeile MagicSchoolia. Se on totta, tiedäthän.
Lue lisää
Lightspeed Filter™

Ajankohtaisten tapahtumien suodattaminen turvallisen digitaalisen oppimisen edistämiseksi

Lasten suojaaminen verkossa voi olla erittäin pelottava tehtävä vanhemmille ja kouluille, missä jokainen rullaus tuo mahdollisuuden yllättävään uutisotsikkoon tai virusvideoon.
Lue lisää
Lightspeed Alert™

MTSS-tasoisen kehyksen ymmärtäminen

Ei ole koskaan ollut helppoa olla lapsi, ja voidaan esittää vakuuttava argumentti, että se on yhtä vaikeaa kuin koskaan nykypäivän teknologiapohjaisessa ympäristössä.
Lue lisää