Cybersikkerhet

K-12 Cybersecurity Stats for å støtte distriktsfinansieringsfortellingen din

De siste årene har skoledistrikter i grunnskolen og 12-årene tatt i bruk avanserte nettverksteknologier for å lette digital læring og gjøre læring mer effektiv og effektiv.
Les mer
Cybersikkerhet

Reagerer på et nettangrep

Å svare på et nettangrep har blitt en alt for hyppig oppgave for skolekretser over hele landet. Som et resultat er cybersikkerhet et ansvar for alle som er involvert i grunnskoleutdanning.
Les mer
Cybersikkerhet

Hva lærere og ansatte bør vite om nettsikkerhet

I en skolehverdag når det aldri ser ut til å være nok tid, overser lærere ofte rollene sine innen cybersikkerhet.
Les mer
Lightspeed Classroom Management™

10 beste lærere tidsbesparende funksjoner i Lightspeed Classroom Management™

Programvare for klasseromsadministrasjon styrker lærere, og tilbyr to hovedfordeler. Å gå inn i fullskjermmodus gir en enda mer dyptgående visning.
Les mer
Generativ AI

5 måter å støtte AI-politiske beslutninger med Lightspeed Systems

Generativ AI har vært det hotteste innen grunnskoleutdanning det meste av det siste året, og de fleste distrikter er i ferd med å ta AI-politiske beslutninger for å navigere i det oppfattede tumultartede vannet...
Les mer
Lightspeed Classroom Management™

Programvare for klasseromsadministrasjon og dens betydning i digital læring

Teknologi spiller en økende rolle i grunnskoledistrikter etter hvert som digital læring blir standarden. Tilkoblede bærbare datamaskiner og nettbrett er i økende grad normen for elever på alle klassetrinn.
Les mer
Generativ AI

7 Tidsbesparende AI-applikasjoner for lærere

Kunstig intelligens (AI) har vært det heteste temaet blant lærere det siste året siden ChatGPT gjorde sin mainstream-debut i november i fjor. Gi MagicSchool en sjanse. Det er sant, vet du.
Les mer
Lightspeed Filter™

Filtrering av aktuelle hendelser for å fremme sikker digital læring

Å skjerme barn på nettet kan være en veldig skremmende oppgave for foreldre og skoler, der hver rulle gir potensialet for en overraskende nyhetsoverskrift eller en viral video.
Les mer
Lightspeed Alert™

Forstå MTSS Tiered Framework

Det har aldri vært lett å være barn, og et overbevisende argument kan argumenteres for at det er like vanskelig som alltid i dagens teknologiaktiverte miljø.
Les mer