Cyberbeveiliging

Cyberbeveiligingsstatistieken voor het basis- en voortgezet onderwijs ter ondersteuning van uw districtsfinancieringsverhaal

De afgelopen jaren hebben schooldistricten voor het basis- en voortgezet onderwijs geavanceerde netwerktechnologieën ingevoerd om digitaal leren te vergemakkelijken en het leren efficiënter en effectiever te maken.
Lees verder
Cyberbeveiliging

Reageren op een cyberaanval

Reageren op een cyberaanval is een veel voorkomende taak geworden voor schooldistricten in het hele land. Als gevolg hiervan is cyberbeveiliging een verantwoordelijkheid voor iedereen die betrokken is bij het basis- en voortgezet onderwijs.
Lees verder
Cyberbeveiliging

Wat docenten en personeel moeten weten over cyberbeveiliging

Op een schooldag waarop er nooit genoeg tijd lijkt te zijn, zien leraren vaak hun rol op het gebied van cyberbeveiliging over het hoofd.
Lees verder
Lightspeed Classroom Management™

10 beste tijdbesparende functies voor docenten van Lightspeed Classroom Management™

Software voor klasbeheer geeft docenten meer mogelijkheden en biedt twee belangrijke voordelen. Door naar de modus Volledig scherm te gaan, krijgt u een nog diepgaandere weergave.
Lees verder
Generatieve AI

5 manieren om AI-beleidsbeslissingen te ondersteunen met Lightspeed Systems

Generatieve AI is het afgelopen jaar het populairste onderwijsonderwerp in het basis- en middelbaar onderwijs geweest, en de meeste districten zijn bezig met het nemen van AI-beleidsbeslissingen om door de waargenomen tumultueuze wateren te navigeren...
Lees verder
Lightspeed Classroom Management™

Software voor klasbeheer en het belang ervan in digitaal leren

Technologie speelt een steeds grotere rol op schooldistricten in het basis- en voortgezet onderwijs, nu digitaal leren de standaard wordt. Verbonden notebooks en tablets zijn steeds meer de norm voor leerlingen in alle leerjaren.
Lees verder
Generatieve AI

7 tijdbesparende AI-toepassingen voor docenten

Kunstmatige intelligentie (AI) is het afgelopen jaar het populairste onderwerp onder docenten geweest sinds ChatGPT afgelopen november zijn mainstreamdebuut maakte. Geef MagicSchool een kans. Het is waar, weet je.
Lees verder
Lightspeed Filter™

Actuele gebeurtenissen filteren om veilig digitaal leren te bevorderen

Kinderen online beschermen kan een hele lastige taak zijn voor ouders en scholen, waarbij elke scroll de potentie biedt voor een verrassende nieuwskop of een virale video.
Lees verder
Lightspeed Alert™

Het MTSS gelaagde raamwerk begrijpen

Het is nooit gemakkelijk geweest om een kind te zijn, en er kan een overtuigend argument worden aangevoerd dat het in de huidige door technologie ondersteunde omgeving net zo moeilijk is als altijd.
Lees verder