Cybersäkerhet

K-12 Cybersäkerhetsstatistik för att stödja ditt distriktsfinansieringsberättelse

Under de senaste åren har grundskoledistrikten antagit avancerad nätverksteknik för att underlätta digitalt lärande och göra lärandet mer effektivt och effektivt.
Läs mer
Cybersäkerhet

Svara på en cyberattack

Att svara på en cyberattack har blivit en alltför frekvent uppgift för skoldistrikt över hela landet. Som ett resultat är cybersäkerhet ett ansvar för alla som är involverade i grundskoleutbildning.
Läs mer
Cybersäkerhet

Vad lärare och personal bör veta om cybersäkerhet

I en skoldag när det aldrig verkar finnas tillräckligt med tid förbiser lärare ofta sina roller inom cybersäkerhet.
Läs mer
Lightspeed Classroom Management™

10 bästa lärartidsbesparande funktioner i Lightspeed Classroom Management™

Programvara för klassrumshantering ger lärare kraft och erbjuder två primära fördelar. Att gå in i helskärmsläge ger en ännu mer djupgående bild.
Läs mer
Generativ AI

5 sätt att stödja AI-policybeslut med Lightspeed Systems

Generativ AI har varit det hetaste inom grundskoleutbildningsämnena under större delen av det senaste året, och de flesta distrikt är i färd med att fatta AI-politiska beslut för att navigera i det upplevda tumultartade vattnet...
Läs mer
Lightspeed Classroom Management™

Programvara för klassrumshantering och dess betydelse för digitalt lärande

Teknik spelar en växande roll i grundskolor och skolor i takt med att digitalt lärande blir standard. Uppkopplade bärbara datorer och surfplattor är alltmer normen för elever i alla årskurser.
Läs mer
Generativ AI

7 Tidsbesparande AI-applikationer för lärare

Artificiell intelligens (AI) har varit det hetaste ämnet bland lärare under det senaste året sedan ChatGPT gjorde sin mainstreamdebut i november förra året. Ge MagicSchool en chans. Det är sant, du vet.
Läs mer
Lightspeed Filter™

Filtrera aktuella händelser för att främja säkert digitalt lärande

Att skydda barn online kan vara en mycket skrämmande uppgift för föräldrar och skolor, där varje rullning ger möjlighet till en överraskande nyhetsrubrik eller en viral video.
Läs mer
Lightspeed Alert™

Förstå MTSS Tiered Framework

Det har aldrig varit lätt att vara barn, och ett övertygande argument kan framföras att det är lika svårt som någonsin i dagens teknikbaserade miljö.
Läs mer