Play Video about Shelley McCullough headshot image over embedded YouTube interview video

Hei Shelley! Takk for at du tok deg tid til å møte oss. Kan du introdusere deg selv og fortelle oss om din karriere og dine interesser.

Hei! Mitt navn er Shelley McCullough, og før jeg ble Lightspeed sikkerhetsspesialist, var jeg assisterende sherriff for Tehama County, California, i 19 år. Jeg jobbet også som talsmann for vold i hjemmet for en lokal ideell organisasjon og frivillig i Tehama County Mental Health Board. Som du kan se fra min bakgrunn, Jeg handler om å hjelpe mennesker. Det er derfor jeg elsker å jobbe på Lightspeed. 

Hvordan fungerer Lightspeed Alert for å redde liv?

I det øyeblikket vi identifiserer en trussel mot en student – om vold eller selvskading – lar vi distriktet og rettshåndhevelsen vite i sanntid at noe må handles. Det redder liv.

Hva har overrasket deg mest siden du ble Lightspeed sikkerhetsspesialist?

Før jeg uttalte på Lightspeed, var jeg ikke klar over at så mange barn ønsker å skade seg selv i så ung alder. Dette angår meg. Noe må endres: disse barna bør være ute og sykle eller gå på rulleskøyter, og ikke lete etter måter å skade seg selv på på internett. Men hvis det krever at vi er her for å hjelpe, så er jeg det i.

Kan du fortelle oss om et nylig varsel du har sett?

Bare forrige uke fikk jeg et varsel på en student som skriver et «farvel»-brev i et Google-dokument. Jeg fulgte kalletreet for å nå distriktspersonell, men siden denne situasjonen var overhengende, ringte jeg politiet. Jeg gråt litt da jeg fikk vite at de klarte å finne eleven og få den hjelpen han trengte. Dette var en tøff en! 

Vil du anbefale Lightspeed til et annet distrikt? I så fall, beskriv verdien og fordelene.

Jeg vil anbefale Lightspeed til ethvert distrikt. Fordelene ved å ha noen som overvåker hva disse barna sier og søker på datamaskinene deres er så viktig: Hvis vi kan redde noen av disse barna fra å gjøre noe forferdelig, må vi gjøre det som trengs.

Videre lesning

skjermbilder på stasjonære og mobile enheter for programvare for fjernundervisning

Her er en demo, på oss

Gjør du fortsatt research?
La oss hjelpe! Planlegg en gratis demo med en av våre produkteksperter for å få svar på alle spørsmålene dine raskt.

mann, sittende ved skrivebord, på, laptop, seing på, Lightspeed, filter, dashboard

Velkommen tilbake!

Leter du etter prisinformasjon for våre løsninger?
Gi oss beskjed om distriktets krav, så lager vi gjerne et tilpasset tilbud.